Összecsukható ágy

A rendszer alapja egy összecsukható ágy. Tartalmaz egy fém keretet és fa llamellás ágyráccsot . Két gázdugattyú segíti az egész rendszer Összecsukhatását és kinyitását. Az ágy egyszerű összecsukható rendszerrel működik. A mechanika minimálisan kopik, és alkalmazkodik a mindennapi használathoz . Az ágy összecsukása után nem látható nemkívánatos anyagok összetétele, csak tiszta vonalak. Korlátlan számú összecsukhásal és kinyitásal rendelkezik. Az egyetlen kopásrész a gázdugattyú. Ezek elhasználódnak, körul belül úgy ahogy az autó csomagtartóján. A rendszerhez legfeljebb 20 cm vastagságú matracokat használhat. Vastagabb matracok esetén az ágy vastagságát a faltól kell átalakítani, amelynek alapértéke csak 34 cm.

Ülőgarnitúra

A teljes értékű ülőgarnitúrát kiváló minőségű fa keret garantálja az ülés szilárdságát, amelyre az elkövetkezendő évekre támaszkodhat. Három  éves prémium garanciát kínálunk. Az ülés mindkét része könnyen elválasztható. A ülőgarnitúraba lehetőség van tárolóhelyet bisztosítani. Az ülősarok 60 cm széles, ami megfelel a nagy komfortérzetű ülőgarnitúrák méretének. Több mint 60 féle kárpitszövet + töbfajta színkombináció közül választhat.  Szabványos minőségtől a legújabb trendekig amelyek vízzel tisztíthatók. Felár nélkül kielégíthetjük az Ön igényeit a háttámla magasságával és vastagságával  kapcsolatosan.

Gauč ku sklápacej posteli. Nesuss™

Dohányzóasztal

Az összecsukható ágy lehajtható anélkül, hogy bármilyen mozgásra lenne szükség asztal vagy ülőgarnitúrával. Ez teszi egyedülállóvá az összecsukható rendszerünket. A fa dekoráció színkombinációjának megválasztása korlátlan. A lemez vastagsága 36 mm.

Konferenčný stolík pre sklápacie postele. Nesuss™

Ülőkék

A ülőkék kiegészítés, csak Öntől függ, hogy hasznosak találja  vagy sem. Az anyagot tetszés szerint választahsa ki. Az ár egy párra vonatkozik.

Taburety pre sklápacie postele. Nesuss™
TOP
Menu