Összecsukható ágy

A rendszer alapja egy összecsukható ágy. Tartalmaz egy fém keretet és fa llamellás ágyráccsot . Két gázdugattyú segíti az egész rendszer Összecsukhatását és kinyitását. Az ágy egyszerű összecsukható rendszerrel működik. A mechanika minimálisan kopik, és alkalmazkodik a mindennapi használathoz . Az ágy összecsukása után nem látható nemkívánatos anyagok összetétele, csak tiszta vonalak. Korlátlan számú összecsukhásal és kinyitásal rendelkezik. Az egyetlen kopásrész a gázdugattyú. Ezek elhasználódnak, körul belül úgy ahogy az autó csomagtartóján. A rendszerhez legfeljebb 20 cm vastagságú matracokat használhat. Vastagabb matracok esetén az ágy vastagságát a faltól kell átalakítani, amelynek alapértéke csak 34 cm.

Ülőgarnitúra

A teljes értékű ülőgarnitúrát kiváló minőségű fa keret garantálja az ülés szilárdságát, amelyre az elkövetkezendő évekre támaszkodhat. Három  éves prémium garanciát kínálunk. Az ülés mindkét része könnyen elválasztható. A ülőgarnitúraba lehetőség van tárolóhelyet bisztosítani. Az ülősarok 60 cm széles, ami megfelel a nagy komfortérzetű ülőgarnitúrák méretének. Több mint 60 féle kárpitszövet + töbfajta színkombináció közül választhat.  Szabványos minőségtől a legújabb trendekig amelyek vízzel tisztíthatók. Felár nélkül kielégíthetjük az Ön igényeit a háttámla magasságával és vastagságával  kapcsolatosan.

Perinák s poličkami

Hlavne z praktického, ale aj z vizuálneho hľadiska je tento diel vybavený hlbokým perinákom, kde si môžete odložiť nie len pár paplónov, do perináka vojde oveľa viac. Je dizajnovo prispôsobený ku sklápacej posteli. Samozrejmosťou je možný výber veľkého množstva drevodekoru. V prípade, že celý sklápací systém Andreas sa do zvoleného priestoru rozmerovo nezmestí, šírku celého systému vieme vykorigovať týmto dielom na Vami požadovanú šírku.

perinák s poličkami pre postele s gaučom Nesuss™

Dohányzóasztal

Az összecsukható ágy lehajtható anélkül, hogy bármilyen mozgásra lenne szükség asztal vagy ülőgarnitúrával. Ez teszi egyedülállóvá az összecsukható rendszerünket. A fa dekoráció színkombinációjának megválasztása korlátlan. A lemez vastagsága 36 mm.

Konferenčný stolík pre sklápacie postele. Nesuss™

Ülőkék

A ülőkék kiegészítés, csak Öntől függ, hogy hasznosak találja  vagy sem. Az anyagot tetszés szerint választahsa ki. Az ár egy párra vonatkozik.

Taburety pre sklápacie postele. Nesuss™
TOP
Menu